Comanda și plata

Produsele comandate pe site-ul www.arabianattar.ro se livrează în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. În perioadele aglomerate, poate dura mai mult însă acest aspect îl veți afla din timp.

Produsele sunt livrate la domiciliu prin firma de curierat, pe teritoriul tarii. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 99 lei, respectiv 20 lei pentru comenzile sub 99 lei.

Arabian Attar logo with background perfumes, parfrumuri arabesti

Plata comenzii dumneavoastră pe www.arabianattar.ro se poate realiza alegând una dintre următoarele două posibilități:

– Plata ramburs – plata în numerar achitată reprezentantului firmei de curierat

– Plata cu cardul, prin intermediul procesatorului nostru de plăți online.

Pentru a ne asigura că veți primi produsele în cel mai scurt timp posibil, trimiterea comenzilor în aceeași zi cu comanda se va efectua doar până la ora 12:00 în fiecare zi lucrătoare. Orice comandă trimisă către noi după ora 12:00 va fi înregistrată și coletul va fi trimis în următoarea zi lucrătoare după confirmarea dumneavoastră telefonică.

În acest fel ne asigurăm că pachetele dumneavoastră vor pleca la timp prin curier, ceea ce va asigura o livrare mai rapidă.

Exemple:

  1. O comandă efectuată luni până la ora 12:00 va fi preluată de către curier în aceeași zi, în cazul în care puteți fi contactat telefonic pentru confirmare.
  2. O comandă efectuată miercuri după ora 12:00 va fi preluată joi și veți fi contactat telefonic în cursul zilei de joi. Pachetul va pleca, dacă avem confirmarea dumneavoastră telefonică în cursul zilei de joi.
  3. O comandă efectuată vineri după ora 12:00 va fi preluată luni.