Informații Livrare

Produsele din comanda dumneavoastră sunt trimise prin curier și ajung la adresa specificată în formularul de comandă. În cazul în care nu este nimeni acasă, în momentul în care firma de curierat ajunge la adresa menționată de d-voastră, veți fi contactat la numărul de telefon introdus în formularul de înregistrare de pe site-ul www.arabianattar.ro.

Veți fi contactat telefonic în cel mai scurt timp de la efectuarea comenzii (în timpul programului 10:00-18:00) pentru a vă informa asupra disponibilității produsului, prețul acestuia, termenul și adresa de livrare. Comenzile efectuate în afara acestui interval vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare.

Programul magazinului Arabian Attar este:
Luni – Sâmbătă: 10:00-18:00
Duminică : Închis

Termenul de livrare din momentul în care e disponibil produsul:
În țară: 2-4 zile lucrătoare.
În Cluj-Napoca: 1-2 zile lucrătoare. La preluarea coletului, in cazul optării pentru ramburs trebuie să achitați valoarea produselor și taxa de transport, în cazul comenzilor sub 99 lei.

-Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.
-Plata se poate face în numerar la livrare.

Întrebări referitoare la livrare:
Pot să-mi aleg data la care să-mi fie livrat coletul?
Da, atunci când plasați o comandă pe www.arabianattar.ro, completați la observații comandă faptul că doriți livrarea într-o anumită zi.

Ce se întamplă dacă nu sunt la domiciliu în ziua livrării?
În cazul în care nu vă aflați la domiciliu în ziua livrării comenzii, un reprezentant al firmei de curierat vă va contacta și puteți stabili împreuna o dată convenabilă ambelor părți pentru livrarea coletului.