Mica incursiune in lumea aromelor orientale

De ce ati purta parfumuri Orientale?

  • Pentru ca sunt altfel, sunt unice, au personalitate. Aceste parfumuri sunt diferite fata de ce se gaseste pe piata Europeana si acopera o paleta vasta de arome si combinatii de arome, de la izuri neasteptate (dar prietenoase) pana la amestecuri intense si intrigante de ingrediente rare.
  • Pentru ca au un raport calitate-pret excelent, pe langa unicitatea lor.
  • Pentru ca producatorii de parfumuri Orientale sunt singurii care mai fabrica parfumuri concentrate sub forma de ulei, fara apa sau alcool, si imbuteliate in sticlute de poveste, perfecte pentru bucurarea propriului suflet sau pentru a fi oferite cadou.
  • Pentru ca parfumul Oriental inseamna un tot unitar: aspect si continut, asa ca va veti simti ca un seic sau ca o malika, manevrand sticlutele-bijuterii cu continut pe masura. -Pentru ca si apele de parfum (variantele cu pulverizator) au concentratii mari, ramanand uleioase pe piele iar atunci persistenta este mai mare fata de cea a multor produse de pe piata actuala.
  • Pentru ca, in lumea Araba, parfumul si arta parfumeriei inseamna mult mai mult decat in Occident. Cu o istorie de cinci mii de ani, parfumul Oriental este adanc inradacinat in credinta, ritualuri si traditie. A te parfuma (si a-ti parfuma casa) este un act sinonim cu curatarea sufletului.
  • Pentru ca, pe langa faptul ca parfumeria Orientala are o varietate mare de produse, chiar si acelasi parfum va mirosi diferit pe 2 persoane in functie de ph-ul purtatorului si multi alti factori. Un alt lucru de mare importanta, conform spuselor parfumierei Mandy Aftel din cartea “Essence & Alchemy: A Natural History of Perfume” este compozitia unui parfum. O compozitie preponderent sintetica miroase relativ liniar cap-coada, pe cand un parfum cu componente naturale isi va dezvalui noi fatete pe parcursul evaporarii notelor, in ordinea intensitatii si longevitatii lor.

Si acum… de ce noi?

Aici avem un singur raspuns: Pentru ca de 4 ani functionam ca magazin fizic in Cluj-Napoca, servind de-a lungul timpului un numar mare de clienti care cautau “altceva” si au gasit, in timp, o colectie de “altceva”-uri sub forma acestor parfumuri deosebite, ramanand fideli produselor noastre si legand prietenii frumoase cu noi. Acum 4 ani aproape toti cei care ne calcau pragul priveau cu scepticism aceste produse diferite de tot ce cunosteau ei pana in acel moment, dar dupa o prima vizita, parfumul a convins clientul.

Pe site-ul nostru puteti cauta parfumuri dupa notele preferate: o floare, un condiment, o esenta lemnoasa (introduceti ingredientul/ingredientele in bara de cautare), iar de restul ne ocupam noi, prin consiliere. Puteti sa ne telefonati cu incredere oricand, de Luni pana Sambata intre orele 10-18 pentru sfaturi cu privire la achizitia dvs, sau sa ne trimiteti un mesaj privat.

Lasă un răspuns