Termeni și condiții

Site-ul arabianattar.ro este gestionat de ORIGINAL AMBER SRL, CUI 41199548, J12/2271/2019, cu sediul social com. Vultureni, sat Bădești nr 33, punct de lucru Cluj-Napoca, str. Primăverii nr 6 ap. 63 – magazin Arabian Attar.

Vizitarea site-ului și plasarea comenzilor pe arabianattar.ro implică acceptarea termenilor si conditiilor:

Informațiile furnizate către Original Amber S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Original Amber S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail, numele, numărul de telefon sau orice altă informație unor terți (excepție fiind curierul care trebuie să vă contacteze telefonic în vederea livrării), nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

De aproape șapte ani de când existăm ca magazin fizic în Cluj- Napoca, am păstrat aceleași prețuri și vom încerca să continuăm să facem asta, excepție fiind cazul în care un producător scumpește un produs sau o gamă de produse. Prețurile speciale (oferte, reduceri) din comenzi sunt valabile din momentul confirmării acestora, până la expirarea ofertei sau epuizarea stocului. Pentru produsele care nu sunt disponibile în stocul actual, www.arabianattar.ro nu poate garanta prețul sau disponibilitatea lor viitoare. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.

Discounturile, reducerile și promoțiile sunt per produs. Dacă achiziționați, de exemplu, trei produse din categoria „oferte” și toate trei au preț redus, discountul va fi cumulat pe factura fiscală ce va însoți comanda. Produsele comercializate prin intermediul arabianattar.ro sunt noi, sigilate, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală.

Original Amber SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate. Original Amber SRL isi rezervă dreptul de a remedia imediat o greseală de listare a unui produs (pret introdus eronat, stoc eronat) și a anunta potentialul client imediat despre situatie.